Home » Pendidikan » HEBAHAN: SEMINAR “KESIHATAN & KECERGASAN PENJAWAT AWAM MENJAMIN PRODUKTIVITI NEGARA 2015″
1111a

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera.

Tuan/Puan,

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan bahawa Yayasan Pekerja Malaysia (YAPEM) dengan kerjasama Pusat Sukan UPM akan menganjurkan “Seminar Kesihatan & Kecergasan Penjawat Awam Menjamin Produktiviti Negara 2015″ Dihadiri Tetamu Kehormat: YBhg Tan Dri Dr. Ali bin Hamsa seperti ketetapan berikut:

Tarikh : 11 – 12 Jun 2015

Masa : 7.45 pagi – 12.00 tengahari

Tempat : Dewan Auditorium Putra Canselori, Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang, Selangor

Sehubungan dengan itu, warga KPM di alu-alukan ke seminar tersebut dengan mengisi borang penyertaan dan mengembalikannya melalui faks ke nombor 03-41089127 atau emel: infoyapem@gmail.com pada atau sebelum 3 Jun 2015. Bersama-sama ini dilampirkan surat daripada YAPEM yang menerangkan butiran seminar tersebut untuk makluman tuan/puan.

Sekian, terima kasih.

Bahagian Khidmat Pengurusan (Pelajaran)
Kementerian Pendidikan Malaysia

LAMPIRAN BORANG DISERTAKAN, SILA KLIK :